Predanost inženjerskoj izvrsnosti

Razvojne aktivnosti i usluge u domeni naprednih mreža, energetske tranzicije te obnovljivih izvora energije.

Tko smo

Grid ONE je startup tvrtka osnovana 2020. godine. Naša glavna domena je područje elektrotehnike, s fokusom na elektroenergetske sustave i aktivnosti u području energetske tranzicije i obnovljivih izvora energije. Stečenim iskustvom iz brojnih projekata, Grid ONE čini svoje usluge dostupne za sve faze razvoja projekta, od konceptualizacije do rada. Naš ključ je fleksibilan i agilan pristup razvoju projekta. Iako je tvrtka relativno mlad startup, brzo pronalazi svoje mjesto na tržištu. U našem poslovanju naglasak stavljamo na kvalitetu proizvoda i usluga, komunikaciju i zadovoljstvo klijenata.

Naše usluge

Naše su usluge skrojene kako bi zadovoljile jedinstvene potrebe svakog klijenta, pružajući prilagođena učinkovita rješenja. Od upravljanja projektima i savjetovanja do implementacije i podrške, predani smo pružanju iznimne usluge.

Projektiranje

Elaborati i studije

Istraživanje i razvoj

Konzalting

Naša Misija i Vizija

Misija

Grid ONE je inženjering tvrtka fokusirana na razvojne aktivnosti i usluge u domeni naprednih mreža i energetske tranzicije. Svojim znanjima i iskustvom doprinosi zelenoj i digitalnoj tranziciji, te modernizaciji i optimizaciji energetske infrastrukture.

Vizija

Grid ONE je razvojno-inženjerski centar usluga i proizvoda za potrebe napredne elektroenergetske mreže. Kao generator naprednih rješenja Grid ONE doprinosi razvoju i povezivanju istraživačkih, inženjerskih i lokalnih zajednica.

“Science can amuse and fascinate us all, but it is engineering that changes the world.”

Isaac Asimov

100% Green Web Hosting

Grid ONE d.o.o.

Avenija Dubrovnik 15
10000 Zagreb, Croatia
info@gridone.hr

Grid ONE is a proud member of Zagreb Innovation Centre

100% Green Web Hosting